Fizetési Élmény
Webinár

„Szerintem a fizetés és az élmény egymással ellentétben áll.”
Te hogyan cáfolnád meg ezt?

Dátum: November 18. 16:00 / Helyszín: Online

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Szponzorok

Előadók

Image 4

Mondovics Péter

2013 óta a Mastercard digitális megoldásokért, kereskedői kapcsolatokért és loyalitás programokért felelős marketing vezetője. Az utóbbi években egyre inkább az AI-alapú rendszerek, a kollaboratív platformok és a service design kezdte el érdekelni. Emellett megcsinálta az első magyar retail ügyfélmény kutatást is, amely hasznos eszköznek bizonyulhat a kereskedőknek a modern kihívásokra való felkészülésben.

LinkedIn 

krisztián

Komándi Krisztián

Krisztián, a Frontira tanácsadója és behavioral designere. Itthon és Angliában dolgozott stratégiai, ügyfélélmény és viselkedésváltoztatási projekteken. A behavioural science egyik első hazai képviselőjeként azt tartja fő feladatának, hogy egy realisztikusabb, tudományosabb képet vezessen be az emberi viselkedésről az üzleti problémák megoldásába – legyen az stratégia, terméktervezés vagy valamilyen wicked probléma megoldása. A tanácsadás mellett oktat is a MOME SxD és IxD képzésén valamint a Széchenyi István Szakkollégiumban.

LinkedIn

Chris Williamson

Chris Williamson

Chris felelős az M-Pesa, Afrika legnagyobb fizetési platformja növekedéséért és fejlődéséért, közel 50 millió aktív felhasználóval a Vodacom Groupnál.

Több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik telekommunikációs és pénzügyi szolgáltatások terén az afrikai piacon. Korábban vezetői pozícióban dolgozott a GSMA és más afrikai mobilszolgáltatóknál. Karrierjét a L.E.K. Consultingnál kezdte. Mester diplomáját a London Business School-ban szerezte, valamint osztályelsőként végzett a Cambridge egyetem mérnöki szakán.

LinkedIn

Jörn Leogrande

Jörn Leogrande

Fintech szakértő és szerző

Jörn a Fintech világban gyakorolt jelentős szerepének köszönhetően egy nemzetközileg elismert szakember. Tudása, tapasztalata és globális networkje az alapja a mélyreható megértésének a digitalizációban és a kereskedelemben bevezetett innovatív megoldásainak.

LinkedIn

Chris Williamson 5

Dr. Horváth Attila

A BIG FISH Payment Services ügyvezető igazgatója, a Budapesti Metropolitan Egyetem docense. 6 éve vezeti Magyarország és a régió vezető fizetési integrátorát, a BIG FISH Payment Gatewayt. Az elmúlt években számos értéknövelt fizetési szolgáltatás kifejlesztéséért, piaci bevezetéséért volt felelős. Tanácsadóként számos kisebb és nagyobb cég számára tervez payment stratégiát üzleti, informatikai, kereskedői- és ügyfélélmény szempontokat is figyelembe véve. 20+ év kutatói, fejlesztői, tanácsadói és (felső)oktatási tapasztalattal rendelkezik gazdaságinformatikai és e-kereskedelmi projektek és szolgáltatások területén. Oktatóként a METU E-business menedzsment specializációjának és képzéseinek vezetője.

LinkedIn

Részt szeretnél venni a Fizetési Élmény Webináron?

Agenda

November 18. Csütörtök

🧠16:00-16:10 megnyitó
🧠16:10-16:45 panelbeszélgetés
🧠16:45-17:10 Dr Horváth Attila prezentációja
🧠17:10-17:35 Komándi Kisztián prezentációja
🧠17:35-18:00 panelbeszélgetés, Q’n A

Kinek szól a
webinár?

Mindenkinek akit érdekelnek az innovatív megoldások a fizetési élmények javításához.

 

 

 

Részt szeretnél venni a Fizetési Élmény Webináron?

Miért szerveztük meg a Fizetési Élmény Webinárt?

Az elmúlt évben a vásárlás a boltokból a mindennapjainkba költözött – olyannyira, hogy a Mastercard megbízásából készült Fizetési Élmény Riport 2021 szerint az emberek fele már vásárolt a hálószobából, 5%-uk pedig életveszélyes helyzetben, például biciklizés közben is. Egy dolog azonban változatlan: 10-ből 9 magyar hagyott abba online vásárlást fizetés közben. Hiába minden növekedés tehát az e-kereskedelemben, a jó fizetési élmény döntő lesz a jövőben. Azért rendezzük meg idén a Fizetési Élmény Webinárt, hogy a segítsünk az iparágnak a lehető legtöbbet kihozni az online fizetésből és valóban élmény legyen a fizetési flow a vásárlóknak.

Miért éri meg részt venni a webináron?

ppl 1

Új emberek

Ismerd meg a többi résztvevőt és a területeiken kiemelkedő szakértőinket!

knowledge 1

Hasznos tudás

Tudj meg többet a UX és a fizetési technológiák kapcsolatáról, és hogy miként fordíthatod ezt üzleti értékbe!

time 1

Izgalmas élmény

Új perspektívát kaphatsz a problémáról

Olvasd el a Fizetési Élmény Hackathon részletes Adatkezelési Tájékoztatóját.